Пошуковий запит: (<.>A=Змєєва І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Кюрчев С. В. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора [Електронний ресурс] / С. В. Кюрчев, І. М. Змєєва // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 212-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_28
|
2. |
Змєєва І. М. Вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва, С. В. Кюрчев, Ф. Ю. Ялпачик, М. І. Стручаєв // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_5 Проаналізовано вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою.
|
3. |
Кюрчев С. В. Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиною [Електронний ресурс] / С. В. Кюрчев, І. М. Змєєва // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__47
|
4. |
Змєєва І. М. Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 248-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_37 Мета роботи - визначення параметрів для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів гідравлічного тракту. У ході аналізу експериментальних досліджень взаємозв'язку технологічних і конструктивних показників процесу розливу освітленого яблучного соку з технологічними параметрами роботи пристрою для розливу встановлено лінійний характер залежностей для визначення продуктивності, та нелінійний характер залежностей для визначення точності дозування. Експериментально встановлено, що необхідні для забезпечення високої продуктивності пристрою для розливу та точності дозування діапазони висоти підйому манжети відносно направляючої повинні знаходитися в межах від 8 до 13 мм; діапазони висоти стовпа рідини в пристрої для розливу не повинні виходити за межі 0,4 м, а кут нахилу направляючої повинен знаходитися у межах від 30 до 45 град.
|
5. |
Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_25 Досліджено технологічну операцію розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару. Наведено методику визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів.
|
6. |
Змєєва І. М. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 3. - С. 200-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_3_24 Мета роботи - визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів. Об'єкт дослідження - технологічна операція розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару. Досліджено технологічні, конструктивні та кінематичні параметри пристрою для розливу освітленого яблучного соку до зазначеного рівня у взаємозв'язку з показниками продуктивності та точності процесу розливу.
|
7. |
Змєєва І. М. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва, О. В. Бондаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 236-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_34 Мета роботи - визначення рівняння, яке описує процес розливу, враховуючи взаємозв'язок умов течії газу і рідини та їх фізичні властивості. Досліджено технологічну операцію розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару; технологічні, конструктивні та кінематичні параметри пристрою для розливу освітленого яблучного соку до зазначеного рівня у взаємозв'язку з показниками продуктивності та точності процесу розливу. Запропоновано рівняння, яке описує процес розливу, враховуючи взаємозв'язок умов течії газу і рідини та їх фізичні властивості, і його можна розглядати як загальне рівняння процесу гравітаційного розливу.
|
8. |
Змєєва І. М. Сепарація зернових сумішей у повітряному каналі [Електронний ресурс] / І. М. Змєєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_13
|